Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Novo mesto

Mladoletnikoma zaseli 298 petard

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.12.2012 14:38

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 38 nujnih primerih. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se štirje udeleženci lažje poškodovali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda.

Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Novem mestu pridržali kršitelja, ki se kljub ukazom policistov ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi zgostitev prometa, povoženja divjadi in ovir na vozišču.

IZSLEDILI POVZROČITELJA NESREČE

Novomeški policisti so bili 19. 12. ob 4. uri obveščeni, da je neznanec na parkirnem prostoru V Novem mestu z vozilom trčil v dva parkirana osebna avtomobila in odšel s kraja, ne da bi nudil podatke ostalim udeležencem. Policisti so izsledili 21-letnega povzročitelja nesreče in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. V litru izdihanega zraka je imel 1,05 miligramov alkohola. zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.

MLADOLETNIKOMA ZASEGLI PETARDE

18. 12. popoldan so krški policisti dvema mladoletnikoma zasegli 298 pirotehničnih izdelkov – petard. Pirotehnične predmete so jima zasegli in uvedli prekrškovni postopek.