testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Kronika Črnomelj

Močan veter nad strehe

Piše: Dolenjski list

Čas objave:
24.02.2020 19:19

V Dolenjem Suhorju pri Vinici, v občini Črnomelj, so danes, nekaj po 8. uri gasilci PGD Zapudje in Dragatuš prekrili strehe na stanovanjski hiši in petih gospodarskih objektih. Strehe je razkril močan veter, ki je pihal v nočnih urah.

Ob 9.50 uri, so na Tanči Gori, v občini Črnomelj gasilci PGD Tanča gora zasilno prekrili streho stanovanjske hiše, ki je bila skoraj v celoti razkrita. Na več strehah pa so pomagali občanom pri namestitvi posameznih strešnikov.

Ob 11.11 uri, so v Gornjem Suhorju pri Vinici, v občini Črnomelj gasilci PGD Zapudje prekrili streho na gospodarskem poslopju. Streho je razkril močan veter, ki je pihal v nočnih urah.

Popoldne ob 15.43 uri, je v Dragatušu, v občini Črnomelj nagnjena hruška nad cesto ovirala promet. Gasilci PGD Črnomelj so s pomočjo dvižne košare razžagali in odstranili drevo.

Ob 16.08 uri, je bila v Dragatušu, v občini Črnomelj razkrita streha stanovanjske hiše in gospodarskega poslopja. Gasilci PGD Dragatuš so razkriti strehi pokrili.

Popoldne ob 16.15 uri, pa je bilo v Zapudju, v občini Črnomelj več razkritih streh. Gasilci PGD Zapudje so pokrili razkrite strehe na treh stanovanjskih objektih in dveh gospodarskih objektih.