kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Krško, Brežice

Močno neurje z vetrolomom v Brežicah in Krškem

Piše: R.K.

Čas objave:
16.08.2021 08:34

Na severovzhodu države so sinoči nastale močnejše nevihte, ki so se v nevihtni liniji pomikale proti vzhodu. Pojavljali so se nalivi, krajevno tudi toča. Brežice in Krško je zajelo močno neurje z vetrolomom.

V občinah Brežice in Krško so gasilci posredovali na območjih, kjer je veter odkrival strehe. Veter je lomil tudi drevesa, ki jih s cestišč odstranjujejo cestne in komunalne službe.

V večernih urah je območje občine Brežice zajelo neurje z močnim vetrom. Močan veter je razkril nekaj streh objektov ter podrl več dreves, nekatera so pri tem ogrožala objekte. Gasilci PGD Brežice, Bukošek in Sela so posredovali na 15-tih lokacijah in odpravljali posledice neurja. Dežurni delavci komunalnega in cestnega podjetja so odstranjevali podrta drevesa na občinskih in državnih cestah.


V večernih urah je območje občine Krško zajelo neurje z močnim vetrom. Močan veter je razkril nekaj streh objektov ter podrl več dreves, nekatera so pri tem poškodovala osebna vozila in nekaj objektov. Gasilci PGE Krško in PGD Dolenja vas so posredovali na 9-tih lokacijah in odpravljali posledice neurja. Dežurni delavci komunalnega in cestnega podjetja so odstranjevali podrta drevesa na občinskih in državnih cestah.