sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Jerneja in Marko, Poroka na prvi pogled Njena.si

Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

Kronika Novo mesto

Močno opit povzročil nesrečo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.06.2016 10:58

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 147 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Kršitelju cestnoprometnih predpisov so zasegli avtomobil. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranega ubojnega sredstva.

POVZROČITELJ NESREČE POD VPLIVOM ALKOHOLA

Novomeški policisti so bili okoli 21.30 obveščeni o prometni nesreči pri kraju Dolenje Grčevje. Opravili so ogled in ugotovili, da je 31-letni voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika vozila trčil v avtomobil, ki ga je vozil 34-letni voznik. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 1,21 miligramov alkohola (2,52 g/kg). O kršitvah bodo policisti z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

KRŠITELJU ZASEGLI AVTOMOBIL
Med kontrolo prometa v Dobravi pri Škocjanu so policisti dopoldan ustavili voznika osebnega avtomobila Volkswagen golf. Ugotovili so, da 21-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.