zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Kronika Zagorje ob Savi, Trenta

Motorista v nesrečah izgubila življenji

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.08.2015 18:54

Slovenske ceste so danes zahtevale življenji dveh motoristov.

V vasi Trenta v občini Bovec se je nekaj pred 12. uro trčila avtomobil in motorist, trčenje pa je bilo za mladega motorista usodno. 25-letni voznik motornega kolesa, sicer državljan Avstrije, je vozil proti Vršiču, kjer je v nepreglednem ovinku iz neznanega vzroka padel na desno stran vozišča in drsel po cesti na nasprotni pas. Tam je trčil v osebni avtomobil, s katerim je nasproti pravilno peljala voznica.

Motorno kolo je odbilo na travnik, kjer je zagorelo, motorist pa je ostal pod osebnim avtomobilom in je na kraju nesreče umrl.

Ne regionalni cesti Zagorje-Izlake je v naselju Loke popoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrl motorist. Ta je zaradi neprimerne hitrosti zapeljal s ceste in zaradi hudih poškodb umrl.


Nesreča se je zgodilo okoli 15.30. Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja nesreče je 35-letni voznik motornega kolesa, bosanski državljan, vozil iz smeri Kisovca proti Trojanam.

Na delu ceste, kjer vozišče iz desnega ovinka preko ravnine preide v levi ovinek, je motorist, domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad vozilom. To je zdrselo z vozišča ter trčilo v drog javne razsvetljave. Motorist je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.