Olivia Ortz Svet24.si

26-letna zborovodja seksala z dijakinjo, ko moža ...

kobranka, peskovnik, pasching Svet24.si

V peskovniku v vrtcu je zasikala kobranka

sds Necenzurirano

To so financerji SDS iz državnega gospodarstva

caks tonin Reporter.si

Bleferji Domovine: epidemija tretjerazrednih ...

kuljak 1 Ekipa24.si

Se ga spomnite? Ruski telovadec, ki je provociral ...

nlp Odkrito.si

Je TO najboljša fotografija NLP-ja vseh časov?!

nogomet otroci Ekipa24.si

Joj?! Predsednik vlade se je osmešil pri nogometu...

Kronika Novo mesto/Trebnje/Krško/Brežice

Na avtocesti zagorelo osebno vozilo

Piše: SPIN

Čas objave:
30.12.2018 07:22

Na dolenjski avtocesti je včeraj popoldne zagorelo osebno vozilo. Ogenj ga je popolnoma uničil. Dopoldne pa je gorelo na Raki in v bližini Bitnje vasi.

Včeraj ob 14.12 uri je na dolenjski avtocesti Drnovo–Čatež ob Savi, v občini Brežice, gorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj dogodka, vozilo pogasili in odklopili plinsko napeljavo v vozilu. Vozilo je uničeno.

Gorelo tudi na Raki in blizu Bitnje vasi 

Včeraj nekaj minut po 17. uri, je na Raki, v občini Krško, gorela živa meja. Požar so pred prihodom gasilcev pogasili domačini. Gasilci PGE Krško in PGD Raka so zavarovali kraj dogodka in pregledali okolico.

Ob 10.36 je zagorelo v naravi v bližini naselja Bitnja vas, občina Mokronog - Trebelno. Gasilci PGD Štatenberk so požarišče odpadnega materiala v velikosti okoli deset kvadratnih metrov pogasili.

Trčili 2 vozili, 1 udeleženec poškodovan

V Zidanem Mostu, v občini Trebnje, sta včeraj okoli 15. ure trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Trebnje, ki so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili osebo, odklopili akumulatorje, z absorbentom posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem NMP Trebnje, ki so poškodovano osebo oskrbeli na kraju in jo odpeljali v SB Novo mesto.