Ana Klašnja in Miha Krušič Svet24.si

Ana Klašnja se je razšla z dolgoletnim partnerjem

joe biden cepljenje koronavirus Svet24.si

Biden se je že cepil s tretjim odmerkom

hrvaška policija1 Svet24.si

Zagreb pretresel nov zločin: Željko odšel na ...

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

Mihaela Krajnc (19) Njena.si

Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi ...

peter vilfan Ekipa24.si

ŽALOSTNI Peter Vilfan! Neverjetno, kako je usoda ...

Kronika

Na Mirni truplo v ribniku

Piše: R.K.

Čas objave:
27.07.2021 10:40

Policisti so bili obveščeni, da je občan v ribniku na območju Mirne opazil mrtvo osebo

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 77 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 290 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali, in 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov. Posredovali so zaradi 19-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja listin in tatvin. Posredovali so zaradi požara, iskanja pogrešane osebe in nezakonitih prehodov državne meje.

PROMETNA VARNOST
Huje poškodovan voznik električnega skiroja 27. 7. nekaj pred 6. uro smo bili obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval ob padcu z električnim skirojem. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 36-letni moški okoli 3.30 vozil električni skiro po pločniku iz smeri centra Novega mesta proti Žabji vasi, kjer je izgubil oblast nad vozilom, padel in se huje poškodoval. 

KRIMINALITETA
Tatvina
V Zameškem na območju PP Šentjernej je v noči na 26. 7. nekdo iz dveh premičnih semaforjev odtujil akumulatorja.


MEJNE ZADEVE IN TUJCI
Nezakonito prestopili državno mejo
Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Ponikev (PP Brežice) izsledili in prijeli štiri državljane Egipta in na območju Kvasice (PP Črnomelj) štiri državljane Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.


OSTALE ZADEVE
V ribniku na območju Mirne našli mrtvo osebo
Nekaj pred 12. uro smo bili obveščeni, da je občan v ribniku na območju Mirne opazil mrtvo osebo. Truplo so potegnili iz vode, zdravnica pa na kraju pri pregledu ni ugotovila znakov nasilja. Policisti so v nadaljevanju potrdili identiteto 54 letnega moškega iz okolice Mirne. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin, vzrok smrti bo znan po opravljeni sanitarni obdukciji. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.