zda vesna_vuk_godina - foto Simen Svet24.si

Antropologinja Vesna V. Godina: Nekoč je bil ...

marko-bandelli Svet24.si

Marko Bandelli o Janši kot skrajnem desničarju ...

medved Svet24.si

Na območju Postojne medvedka poškodovala ...

janez jansa pl4 Reporter.si

Janša kuha žabe: nihče od politikov ne sme ...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

kate-moss Odkrito.si

Slavila 48 let, vso pozornost pa je ukradla njena ...

lampic Ekipa24.si

Poleti gola, zdaj pa v takšni OPRAVI!!! Vroča ...

Kronika Novo mesto

Na Šegovi gorela zunanja enota klimatske naprave

Piše: R.K.

Čas objave:
14.08.2021 08:43

Včeraj ob 22.08 je v Šegovi ulici v Novem mestu gorela zunanja enota klimatske naprave na večstanovanjskem objektu. Že pred prihodom gasilcev je lastnik požar pogasil z gasilnikom. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel so klimatsko napravo odklopili iz elektrike in pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 12.53 je med Gotenico in Kočevsko reko zagorel gozdarski stroj za spravilo lesa iz gozda. Posredovali so gasilci PGD Kočevje, ki so požar pogasili. Stroj je uničen.


Ob 19.33 je v ulici Mestne njive v Novem mestu zaradi počenega radiatorja tekla voda iz zgornjega v spodnje stanovanje v večstanovanjskem objektu. Gasilci GRC Novo mesto so zaprli vodo v bloku in ventil na radiatorju ter tako preprečili nadaljnje iztekanje vode.


Ob 19.53 so na Topliški cesti na Čatežu ob Savi v občini Brežice gasilci PGD Obrežje s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo z objekta na letni termalni rivjeri v Termah Čatež.

Ob 21.05 so v naselju Jesenice v občini Brežice gasilci PGD Obrežje s stanovanjskega objekta s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo.