Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

aladin-4 Svet24.si

Javil se je bosanski deček brez noge z znamenite ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

NATAŠA PIRC MUSAR IN ALEŠ MUSAR Reporter.si

Nataša Pirc Musar je krvavela, njen mož Aleš pa...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Skupina Gadi Njena.si

Slovenska glasbenika osvojila Triglav

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Kronika Novo mesto

Na Šegovi gorela zunanja enota klimatske naprave

Piše: R.K.

Čas objave:
14.08.2021 08:43

Včeraj ob 22.08 je v Šegovi ulici v Novem mestu gorela zunanja enota klimatske naprave na večstanovanjskem objektu. Že pred prihodom gasilcev je lastnik požar pogasil z gasilnikom. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel so klimatsko napravo odklopili iz elektrike in pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 12.53 je med Gotenico in Kočevsko reko zagorel gozdarski stroj za spravilo lesa iz gozda. Posredovali so gasilci PGD Kočevje, ki so požar pogasili. Stroj je uničen.


Ob 19.33 je v ulici Mestne njive v Novem mestu zaradi počenega radiatorja tekla voda iz zgornjega v spodnje stanovanje v večstanovanjskem objektu. Gasilci GRC Novo mesto so zaprli vodo v bloku in ventil na radiatorju ter tako preprečili nadaljnje iztekanje vode.


Ob 19.53 so na Topliški cesti na Čatežu ob Savi v občini Brežice gasilci PGD Obrežje s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo z objekta na letni termalni rivjeri v Termah Čatež.

Ob 21.05 so v naselju Jesenice v občini Brežice gasilci PGD Obrežje s stanovanjskega objekta s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo.