kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

tanja-postružnik-koren Njena.si

Ljubezen po domače: Na POP TV že imajo 11 novih ...

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Kronika Novo mesto

Naokoli z ukradenimi sadikami rož

Piše: PU Novo mesto/STA

Čas objave:
14.05.2020 11:51

Novomeški policisti so v sredo blizu Novega mesta ustavili voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da 32-letnik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil je tehnično neustrezen in neregistriran avtomobil. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in zasegli avtomobil. Poleg tega se je kasneje izkazalo, da je imel v vozilu več ukradenih sadik rož.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto, je 32-letnik kazal znake vinjenosti, a je preizkus alkoholiziranosti odklonil. V avtomobilu je na prednjem sedežu prevažal osebo, ki je bila prav tako očitno pod vplivom alkohola.

V vozilu sta kršitelja prevažala tudi več sadik rož, za katere so policisti kasneje ugotovili, da izvirajo iz tatvine v prodajalni v Mirni Peči. Zasežene sadike so vrnili oškodovanemu podjetju, zoper osumljenca pa bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov so vozniku izdali plačilni nalog in sodišču poslali obdolžilni predlog. Po treh zakonih o pravilih cestnega prometa, voznikih in o motornih vozilih je za omenjene kršitve predpisana globa v višini 2540 evrov.

Zaradi nedostojnega vedenja so izdali plačilni nalog tudi potniku v vozilu, so še dodali na Policijski upravi Novo mesto.