pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Kronika Brez opisa

Nasilneža nad partnerki

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.03.2016 14:22

39-letni nasilnež izvenzakonsko partnerko več let pretepal, ji grozil in omejeval svobodo. 22-letni nasilnež pa se je nad žrtev spravil, ko je ta spala. Udarjal jo je po glavi, jo davil in grozil.

Minuli petek je v poznih večernih urah na eni izmed policijskih postaj na območju Policijske postaje Novo mesto poiskala pomoč žrtev nasilja v družini, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da 39-letni nasilnež že več let izvaja fizično, psihično in ekonomsko nasilje nad zunajzakonsko partnerko. Žrtev pretepa, ji grozi in omejuje svobodo. Osumljenec naj bi bil nasilen tudi to mladoletnih otrok. Večkrat naj bi ju udaril in žalil. Policisti so 39-letnemu moškemu prepovedali približevanje partnerki in otrokoma zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njihovo življenje, osebno varnost in svobodo. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini in zanemarjanja otrok in surovega ravnanja.

Črnomaljski policisti so v ponedeljek v jutranjih urah posredovali zaradi nasilja v družini v okolici Črnomlja, kjer naj bi pijan moški pretepal partnerko in jo poškodoval. Ugotovili so, da je 22-letni nasilnež, ki je bil pod vplivom alkohola, napadel zunajzakonsko partnerko, ki je spala. Žrtev je udarjal po glavi, jo davil in ji grozil. Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvi. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojno tožilstvo in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa.