gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

Našli pogrešano osebo

Piše: R.K.

Čas objave:
18.03.2022 07:35

Regijski center za obveščanje je bil včeraj obveščen o več požarih, nadaljevala pa se je tudi iskalna akcija pogrešane osebe.

Ob 0.57 so na Ratežu, občina Novo mesto, v kurilnici stanovanjske hiše gorela drva. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Ratež so požar pogasili, odstranili pogorele ostanke iz prostora in prezračili objekt.

Ob 18.10 se je na Rozmanovi ulici v Novem mestu v garažnih prostorih sprožil alarm za ogljikov monoksid. Gasilci GRC Novo mesto so na kraju ugotovili povišano vrednost, zato so prezračili prostore in obvestili pristojne.

Ob 16.35 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor prepeljala obolelo osebo iz SB Brežice v UKC Ljubljana.

Ob 16.10 je v naselju Lokve, občina Črnomelj, v gozdu gorelo grmičevje, suha trava, podrast in smeti. Gasilci PGD Črnomelj so pogasili požar na površini okoli 400 kvadratnih metrov.

Ob 12.24 je v naselju Lokve, občina Črnomelj, pri stanovanjski hiši gorelo grmičevje, suha trava in podrast. Gasilci PGD Črnomelj so pogasili požar na površini okoli 200 kvadratnih metrov in zaradi iskrenja preventivno z vodo polili streho stanovanjske hiše.

Ob 7.26 se je na območju naselij Krašnji Vrh in Radovica, občina Metlika, nadaljevala iskalna akcija pogrešane osebe. V iskalni akciji, ki jo je koordinirala policija, so sodelovali vodniki reševalnih psov ZRPS in SIP KZS Dolenjske regije. Pogrešano osebo so našli.