profimedia-0713119763 Svet24.si

Manekenka pravi, da pije kri svojega mladega moža

pogresani_oblacila Svet24.si

Osvojil Triglav in izginil

POL20220602BOR_7628 Necenzurirano

Na Hanovi mizi za 100 milijonov želja naftnih ...

resa velika planina Reporter.si

Uroš Urbanija se ju ni usmilil: kako sta se ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Rok Švab2 Njena.si

Modrijan Rok pripravljen na nove izzive

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Kronika Novo mesto

Našli ukraden avto in prijeli tatu drv

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
27.01.2020 11:39

Policisti so med izvajanjem nalog na območju Novega mesta, na parkirišču, na Šegovi ulici, našli avto znamke Volvo, ki je bil v noči na 20. 1. ukraden z dvorišča stanovanjske hiše na Volčičevi ulici. Avto so po opravljenem ogledu vrnili oškodovancu, okoliščine tatvine pa še preiskujejo.

V noči na 25. 1. je novomeške policiste oškodovanec obvestil, da mu je nekdo z dvorišča stanovanjske hiše na Belokranjski ulici ukradel drva. Policisti so se takoj odzvali, na podlagi opisa vozila storilca izsledil in ga ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo, kasneje pa vozilo ustavil in poskušal peš pobegniti. Policisti so ga prijeli, zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga obvladali. Zasežena drva so vrnili oškodovancu, 29-letnega storilca pa bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine, zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog in mu izdali plačilni nalog.

V Dobravi pri Škocjanu je med 24. 1. in 25. 1. nekdo skozi kletno okno vlomil v gospodarski objekt in odtujil suhomesnate izdelke. Lastnika je oškodoval za 600 evrov.

V Ulici Marjana Kozine v Novem mestu je 24. 1. med 17. in 19. uro nekdo skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 300 evrov škode.Med 25. 1. in 26. 1. je na Rozmanovi ulici v Novem mestu neznanec vlomil na delovišče stanovanjske hiše in odtujil motorni rezalnik za beton, udarno kladivo in kotno brusilko. Lastnika je oškodoval za 3100 evrov.

26. 1. je na Mirni nekdo vlomil v poslovne prostore podjetja in odtujil električno ročno orodje.