zoopark-rožman Svet24.si

FOTO: Živalski vrt Rožman zaradi inšpekcije ...

angelček Svet24.si

To lahko pomeni, da ste zemeljski angel

dars Necenzurirano

Ne Dars, Kolektor bo odločil, za koliko milijonov...

cvikl legan xx Reporter.si

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je ...

pogacar Ekipa24.si

Nepričakovana sprememba! Pogačar ne bo branil ...

Sanja Grohar Njena.si

Sanja Grohar bo drugič mamica

Tina Robnik Ekipa24.si

Nova slaba novica z belih strmin! Slovenska ...

Kronika

Navsezgodaj zjutraj z avtom na streho, v Ribnici čelno trčenje

Piše: R.K.

Čas objave:
14.07.2021 21:18

Ob 5.29 se je v Uršnih selih v občini Novo mesto voznica z osebnim vozilom prevrnila na streho. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in postavili vozilo na kolesa. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Ob 6.05 je na Gozdni poti v Leskovcu v občini Krško zaradi zamašenega odtoka zalilo pritličje stanovanjske hiše. Stanovalci so do prihoda gasilcev PGE Krško nastalo situacijo že sanirali, gasilci pa so opravili pregled. Črpanje ni bilo potrebno.

Ob 8.09 so posredovali gasilci PGD Brežice na Dobovski cesti v Brežicah, kjer so iz okvarjenega dvigala rešili ujeto osebo.


Ob 11.02 sta trčili osebni vozili na cesti proti Polomu v občini Kočevje. Na kraj so odšli gasilci PGD Kočevje, ki so s tehničnim posegom rešili eno osebo iz vozila. Odklopili so akumulatorja na vozilih, posuli cestišče z vpojnim sredstvom ter pomagali pri prenosu poškodovanih oseb do reševalnega vozila, s katerim sta bili prepeljani v nadaljnjo oskrbo.

Ob 11.15 je zaradi samovžiga zagorel trava in gnoj v naselju Krkovo nad Faro v občini Kostel. Požar na površini okoli 5 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Fara.

Ob 13.17 sta čelno trčila kamiona in osebno vozilo v Ortneku v občini Ribnica. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator ter posuli razlite tekočine. Poškodovanega so pregledali reševalci NMP.