Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Kronika Črnomelj, Semič

Nesreča pri Ručetni vasi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.12.2015 07:27

Ob 5.43 je na cesti Črnomelj-Semič pri kraju Ručetna vas, občina Črnomelj, voznik osebnega vozila zapeljal s ceste na travnik, kjer se je vozilo prevrnilo in obstalo na strehi.

Poškodovanega voznika, ki je bil zunaj vozila so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj in ga prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so odklopili akumulator na vozilu, zavarovali in osvetljevali mesto nesreče ter pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanega. Zaradi prometne nesreče je bila cesta zaprta več kot 3 ure.


Požar v Novem mestu in Mirni peči

Ob 0.12 so v Sokolski ulici v Novem mestu gorela vhodna vrata nestanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci GRC Novo mesto in PGD Novo mesto. Gasilci so ogenj pogasili, s tehničnim posegom odprli vrata in pregledali notranjost objekta. Vzrok in višino škode bodo ocenile pristojne službe.

Ob 23.56 so v naselju Čemše, v občini Mirna Peč, v kurilnici pri peči zagorela drva. Ogenj je uničil električno napeljavo ob peči ter ožgal manjšo količino drv in zaboj za drva. Še pred prihodom gasilcev so ga pogasili domačini. Gasilci PGD Hmeljčič so odstranili ožgana drva ter prezračili in pregledali prostore.