jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

20191025_150340 Reporter.si

Primer iz Celja: Kako ravnati, da v domu ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Kronika NM

Nesreča štirikolesnika, pes ugriznil tekača

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.05.2013 13:19

Na območju Posavja, Dolenjske in Bele Krajine se je med prazniki zgodilo 18 vlomov, 14 tatvin, 14 prometnih nesreč z materialno škodo, 5 z lahkimi poškodbami in ena v kateri je umrl voznik kolesa z motorjem.

Zaradi nasilja v družini je bila izrečena ena prepoved približevanja, prijavljeni pa je bilo še 11 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in 15 v zasebnem prostoru. Štirje kršitelji so bili pridržani.

V enem primeru so policisti pri kontroli prometa ugotovili, da je za voznico izrečen ukrep uklonilnega zapora, zato so jo po končanem postopku odpeljali v ljubljanske zapore.

V nesreči pri delu se je hudo poškodoval

V torek popoldne, nekaj pred 16. uro, se je v Krškem zgodila delovna nesreča. Po prvih ugotovitvah ogleda je iz daljnovodnega stebra v gradnji med barvanjem iz višine petnajstih metrov omahnil delavec. Hudo poškodovanega so odpeljali v brežiško bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. Novomeški kriminalisti še preverjajo vse okoliščine dogodka, o katerem so obvestili tudi inšpektorat za delo.

Pes ugriznil mimoidočega


Policisti iz Dolenjskih Toplic so v sredo, 1.5.2013, obravnavali ugriz psa. V dopoldanskem času se je lastniku psa iz povodca iztrgal pes, skočil v mimoidočega tekača in ga ugriznil. O dogodku so obvestili veterinarsko inšpekcijo, zoper lastnika pa napisali predlog za uvedbo postopka, ker ni primerno zavaroval psa.

V nesreči štirikolesnika poškodovan pijan voznik

Nekaj pred osmo uro zvečer, prvega maja, se je v kraju Dolšce prevrnil štirikolesnik. Reševalci so oskrbeli lažje poškodovanega 39-letnega voznika, policisti pa ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, brez varnostne čelade in pod vplivom alkohola (preizkus je pokazal 1,03 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Vzrok prometne nesreče naj bi bil po prvih ugotovitvah neprilagojena hitrost štirikolesnika, ki mu je leta 2008 potekla veljavnost registracije.