oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Kronika Novo mesto/Metlika/Kronovo

Nesreče v cestnem prometu, območje NM & KK

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.07.2015 18:12

Deževno vreme je poskrbelo za kar nekaj nesreč na našem območju. Samo na cesti Soteska - Dvor je po poročanju naših poslušalcev prišlo do treh prometnih nesreč, v razmiku dveh ur.

27. 7. 2015 ob 11.54 je na cesti Novo mesto-Metlika pri kraju Koroška vas v občini Novo mesto, voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in se prevrnil. V nesreči sta bili dve osebi poškodovani. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so ju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem in usmerjali promet do prihoda policistov.

27. 7. 2015 ob 14.09 je na avtocesti med priključkoma Dobruška vas in Kronovo v smeri Ljubljane, v občini Šmarješke Toplice, voznik osebnega vozila trčil v odbojno ograjo in obstal na voznem pasu. V nesreči je bila ena oseba poškodovana in so jo oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, do prihoda reševalcev pomagali ponesrečencu, odklopili akumulator, pomagali pri čiščenju cestišča in pripravi poškodovanega vozila za odvoz.


Ob 17.26 se je na avtocesti Obrežje–Ljubljana pred odcepom Drnovo voznik osebnega vozila zaletel v odbojno ograjo. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Reševalci NMP ZD Brežice so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v brežiško bolnišnico. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč vlečni službi in počistili cestišče.