900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Črnomelj

Občina Črnomelj: Napad na občinsko svetnico ostro obsojamo

Piše: R.K.

Čas objave:
12.04.2021 18:36

»Nedavni dogodek v Črnomlju, ko je neznani storilec v pritlično okno stanovanjske hiše občinske svetnice iz vrst LMŠ in profesorice Vesne Fabjan vrgel gorečo steklenico, napolnjeno z vnetljivo tekočino, nas zelo žalosti. Dogodek in vsakršne grožnje ali napade ostro obsojamo,« je poudaril Andrej Kavšek, župan občine Črnomelj.

Dogodek k sreči ni imel hujših posledic, policijska preiskava pa zaenkrat še poteka. »Zato imamo tudi premalo informacij, da bi lahko zadevo podrobno komentirali. Želimo in upamo, da bodo storilca odkrili in da bo za svoje povsem nespametno dejanje primerno odgovarjal,« je zaključil župan občine Črnomelj.

Kot smo poročali je v hišo občinske svetnice stranke LMŠ v Črnomlju Vesne Fabjan je v petek zvečer neznanec skozi okno vrgel steklenico, ki je bila napolnjena s petrolejem. Ob tem je izbruhnil manjši požar, ki so ga domači pogasili. 

Na kraj so bili napoteni policisti in kriminalisti, ki so opravili ogled in zbrali obvestila. V napadu ni bil nihče poškodovan, po nestrokovni oceni je v požaru nastalo za okoli 2000 evrov premoženjske škode, so navedli na policiji.