milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika

Odprl vrata avtomobila, vanje trčil motorist

Piše: R.K.

Čas objave:
24.03.2023 08:16

Včeraj so policisti obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Sevniški policisti so bili včeraj nekaj pred 10. uro obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Opravili so ogled in ugotovili, da je 60-letni voznik parkiral osebni avtomobil na parkirnem prostoru. V trenutku, ko je odprl vrata vozila, je mimo pripeljal 58-letni motorist, ki je trčil v vrata in padel. Lažje poškodovanega motorista so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Policisti PP Krško so iz smeri Krškega proti Sevnici včeraj okoli 17.30 zaradi nezanesljive vožnje ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke Chevrolet. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo. Zapeljali so za njim in ga ustavili na območju Senovega. Med postopkom so ugotovili, da gre za 21- letnega kršitelja, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,90 miligramov alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. Zaradi nedostojnega vedenja so mu izdali plačilni nalog.