srce Svet24.si

Tedenski horoskop: nastopil je pravi čas, da vsak...

nataša-fidler Svet24.si

Nataša Fidler Mis: Ljudje morajo imeti možnost ...

drugi-tir, stanko-polanič, tine-vadnal, jurij-krč, janez-škrabec Necenzurirano

Nasledniki Ivana Zidarja tečejo nov krog #kolumna

Robert Golob Reporter.si

Če po krivem Golobu kdo podtika balkanske posle, ...

sveca Ekipa24.si

Slovenski šport v črnem! Umrl nekdanji ...

Nekateri poznavalci se bojijo, da je vse skupaj bila le farsa in da Meghan vodijo politični apetiti Odkrito.si

Uničila kraljevo družino in zapustila Harryja?

maze shiffrin pm Ekipa24.si

Še vedno mislim, da si ti ena ... Shiffrinova o ...

Kronika

Odvzela prednost in povzročila nesrečo

Piše: R.K.

Čas objave:
14.10.2022 10:55

Policisti PU Novo mesto so posredovali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 211 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Krškem so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. V Črnomlju so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje, poškodovanja tuje stvari vloma in tatvin. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

PROMETNA VARNOST

Prometna nesreča v Dolenji vasi pri Krškem

Nekaj po 10. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Dolenji vasi pri Krškem. Policisti PP Krško so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 75-letna voznica osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzela prednost 75-letni voznici. Voznici in 67-letno potnico v vozilu povzročiteljice so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Po prvih informacijah so udeleženke nesreče utrpele lažje poškodbe.

KRIMINALITETA

Vlom

V okolici Šmarjete je v noči na 13. 10. nekdo vlomil v poslovni objekt in odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2600 evrov škode.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju PP Brežice (Rigonce, Župelevec) izsledili in prijeli deset državljanov Indije in dva državljana Kitajske. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.