sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

Kronika Krško

Opit za volanom trčil v prometno signalizacijo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.05.2016 07:53

Opit 32-letnik ponoči v okolici Krškega trčil v prometno signalizacijo in v podporni zid. Po nesreči se je odpeljal, a so ga policisti izsledili.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 111 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 12 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu in najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev.

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola

V okolici Krškega se je ponoči zgodila prometna nesreča, in sicer je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu robu cestišča najprej trčil v prometno signalizacijo in v podporni zid. Po nesreči ni ustavil, nadaljeval je z vožnjo in zaradi poškodovanega vozila obstal na cesti. 32-letnega povzročitelja nesreče so policisti izsledili. V litru izdihanega zraka je imel 0,93 miligramov alkohola. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Zakon o pravilih cestnega prometa za omenjene kršitve določa globo v višini 1480 evrov, vozniku motornega vozila se izreče tudi 18 kazenskih točk.

Vlom v gostinski lokal

V okolici Krškega je ponoči nekdo vlomil v gostinski lokal in odtujil menjalni denar. Storilec je z vlomov povzročil za okoli 1500 evrov škode.

Nesreče pri delu v gozdu

Policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice so bili včeraj dopoldne obveščeni o nesreči pri delu v Kočevskem Rogu. Po prvih ugotovitvah se je 30-letni delavec poškodoval pri delu v gozdu, ko se mu je na nogo zvalil hlod. Hudo poškodovanega delavca so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.