Anton Lukančič slika Svet24.si

37-letni Anton se je v ponedeljek odpeljal v ...

Bojan Manojlović Svet24.si

Bojan je Andrei pomenil nov začetek v življenju,...

aleksander-jereb Necenzurirano

Rekordni nakup v Radomljah: za posestvo odštel ...

milan kucan m24 Reporter.si

Šok za sončnega kralja Roberta Goloba: njegova ...

jason kidd luka doncic Ekipa24.si

Razočarani Dončić po novem porazu tudi o ...

miha hercog 2 Njena.si

Miha Hercog razkril: Samski sem že eno leto

lanisek Ekipa24.si

Zaslužil si je vsak cent! Uh, kakšno nagrado bo ...

Kronika Ribnica

Padec usoden za motorista

Piše: SPIN/STA/PU Novo mesto

Čas objave:
20.04.2020 07:11

V naselju Žlebič, v Občina Ribnica, je včeraj ob 17.46 uri padel motorist. Posredovali so gasilci PGD Ribnica, ki so zavarovali kraj nesreče in nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Kočevje. Gasilci so tudi zavarovali kraj pristanka helikopterja Slovenske vojske.

Kot poroča STA, je 50-letni voznik kolesa z motorjem je med vožnjo skozi naselje Žlebič zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal na bankino in po travnati nabrežini, kjer je s stopalko trčil v betonski jašek in padel. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Trebanjski policisti pa so bili 18. 4. okoli 20.30 obveščeni o prometni nesreči v naselju Žubina. Opravili so ogled in ugotovili, da je 25-letni voznik mopeda vozil po lokalni cesti, izgubil oblast nad mopedom in trčil v dva parkirana avtomobila. Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,84 miligramov alkohola. Neregistriran moped so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.