Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Kronika Sevnica/Dobrepolje

Več padcev motoristov

Piše: SPIN

Čas objave:
22.04.2019 16:28

Na cesti pri naselju Skrovnik, v občini Sevnica, je danes nekaj minut pred 13. uro padel motorist in se poškodoval. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter pomagali reševalcem NMP Sevnica pri oskrbi in prenosu poškodovanca v reševalno vozilo. Poškodovanega motorista so reševalci prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Danes ob 16.34 uri je na lokalni cesti med krajema Sajevec in Jurjevica, v občini Ribnica, motorist s sopotnikom zapeljal z ceste. Posredovali so gasilci PGD Ribnica, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč poškodovanima do prihoda reševalcev, odklopili akumulator na motorju ter posuli iztekle tekočine. Reševalci NMP Ribnica so v bolnišnico prepeljali dve poškodovani osebi.

Danes ob 16.37 uri je na cesti Lašče - Smuka, v občini Kočevje, padel motorist. Reševalci NMP Novo mesto so poškodovanega oskrbeli, posadka s helikopterjem SV z ekipo HNMP Brnik pa ga je prepeljala v UKC Ljubljana.

Sinoči ob 20.56 uri, pa se je v Zdenski vasi, v občini Dobrepolje prav tako zgodila prometna nesreča, v kateri je padel motorist. Gasilci PGD Videm in Ribnica so zavarovali kraj nesreče, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev NMP Ljubljana in zdravnika ZD Ivančna gorica. Reševalci so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.