reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Sevnica/Dobrepolje

Več padcev motoristov

Piše: SPIN

Čas objave:
22.04.2019 16:28

Na cesti pri naselju Skrovnik, v občini Sevnica, je danes nekaj minut pred 13. uro padel motorist in se poškodoval. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter pomagali reševalcem NMP Sevnica pri oskrbi in prenosu poškodovanca v reševalno vozilo. Poškodovanega motorista so reševalci prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Danes ob 16.34 uri je na lokalni cesti med krajema Sajevec in Jurjevica, v občini Ribnica, motorist s sopotnikom zapeljal z ceste. Posredovali so gasilci PGD Ribnica, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč poškodovanima do prihoda reševalcev, odklopili akumulator na motorju ter posuli iztekle tekočine. Reševalci NMP Ribnica so v bolnišnico prepeljali dve poškodovani osebi.

Danes ob 16.37 uri je na cesti Lašče - Smuka, v občini Kočevje, padel motorist. Reševalci NMP Novo mesto so poškodovanega oskrbeli, posadka s helikopterjem SV z ekipo HNMP Brnik pa ga je prepeljala v UKC Ljubljana.

Sinoči ob 20.56 uri, pa se je v Zdenski vasi, v občini Dobrepolje prav tako zgodila prometna nesreča, v kateri je padel motorist. Gasilci PGD Videm in Ribnica so zavarovali kraj nesreče, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev NMP Ljubljana in zdravnika ZD Ivančna gorica. Reševalci so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.