podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Kronika Nm

Padel z višine, s helikopterjem v UKC

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.04.2013 07:26

S pomladanskim vremenom je živahno tudi na travnikih, v sadovnjakih. Žal pa nesreča ne počiva. V petek okrog 18.30 ure se je v Dragatušu poškodoval občan, ki je padel z višine cca. 4 metre

Po neuradnih podatkih je moški obnavljal sobo in pri tem padel z višine štirih metrov na betonsko ploščo. Neuradno je utrpel hujše poškodbe glave. Ko so ga pa že namestili v helikopter,  mu je po neuradnih informacijah krvni tlak toliko padel, da so preložili polet. In ga po dobri uri s helikopterjem prepeljali v UKC.

Ob 18.22 smo bili obveščeni, da je v Dragatušu, občina Črnomelj, občan padel z drevesa. Poškodovanega so na kraju oskrbeli reševalci NMP Črnomelj nato pa je bil s helikopterjem Letalske policijske enote v spremstvu dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči prepeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so še zapisali v poročilu pri Regijskem centru za obveščanje.


Danes ob 5.51 je na avtocesti Novo mesto - Ljubljana pred izvozom Novo mesto-vzhod, občina Novo mesto, osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci GRC Novo mesto so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator ter vozilo postavili na cestišče. V nesreči ni bilo poškodovanih.