bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 22.41.37 Necenzurirano

Ali Tomašič in Možina verjameta, da Zemlja ni ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

poroka-1 Njena.si

Takšnih šokantnih zasukov niso pričakovali niti...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Kronika

Pešec kriv za nesrečo

Piše: R.K.

Čas objave:
27.10.2022 10:38

Včeraj nekaj pred 8. uro so bili policisti PU Novo mesto obveščeni o povoženju pešca na Šmihelski cesti v Novem mestu. Policisti PP Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren mladoletni pešec, ki je prečkal cesto na prehodu za pešce ob rdeči luči na semaforju, vanj pa je trčila 19-letna voznica osebnega avtomobila.

Lažje poškodovanega pešca so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. O kršitvi pešca bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Lažje poškodovani voznici

Nekaj po 12. uri se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Krškem. Policisti PP Krško so ugotovili, da je za trčenje odgovoren 28-letni voznik, ki je v križišču odvzel prednost 37-letni voznici. Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

O prometni nesreči na Šmarješki cesti v Novem mestu smo bili obveščeni neka po 14. uri. Policisti so ugotovili, da je 34-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v avtomobil 36-letne voznice, ki se je v nesreči lažje poškodovala. Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog.