Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

Pešec kriv za nesrečo

Piše: R.K.

Čas objave:
27.10.2022 10:38

Včeraj nekaj pred 8. uro so bili policisti PU Novo mesto obveščeni o povoženju pešca na Šmihelski cesti v Novem mestu. Policisti PP Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren mladoletni pešec, ki je prečkal cesto na prehodu za pešce ob rdeči luči na semaforju, vanj pa je trčila 19-letna voznica osebnega avtomobila.

Lažje poškodovanega pešca so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. O kršitvi pešca bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Lažje poškodovani voznici

Nekaj po 12. uri se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Krškem. Policisti PP Krško so ugotovili, da je za trčenje odgovoren 28-letni voznik, ki je v križišču odvzel prednost 37-letni voznici. Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

O prometni nesreči na Šmarješki cesti v Novem mestu smo bili obveščeni neka po 14. uri. Policisti so ugotovili, da je 34-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v avtomobil 36-letne voznice, ki se je v nesreči lažje poškodovala. Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog.