Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika LJ

Pestra noč, kar 35 nesreč

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.05.2013 08:29

Policisti so minulo noč obravnavali 35 prometnih nesreč, v kateri je ena oseba umrla, ena oseba je bila huje poškodovana, deset oseb pa lažje.

Sinoči ob  20.45 uri se je Andrijaničevi cesti v Novem mestu zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 18-letni voznik iz Novega mesta, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Do nesreče je prišlo, ko je 39-letni voznik osebnega avtomobila iz Novega mesta zaradi nepravilne smeri in strani vožnje trčil v 19-letnega voznika kolesa z motorjem, prav tako iz Novega mesta. Voznik motornega kolesa je bil v nesreči tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl.

Sicer pa so policisti v noči na sredo obravnavali 35 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, ena oseba je bila huje poškodovana, deset oseb pa lažje. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 130 kršitev javnega reda in miru ter 55 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 112-krat posredovali na javnih krajih in 18-krat v zasebnih prostorih, pridržali so šest kršiteljev, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali tri voznike. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 23 tatvin, 18 vlomov, šest poškodovanj tuje stvari, tri kazniva dejanja ponarejanje listin ter dve lahki telesni poškodbi.