sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Kronika Mostar

Pet mladih z avtom v Neretvo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.12.2015 13:06

Pri Mostarju v BiH se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri so štiri osebe umrle, potem ko je osebni avto zapeljal v reko Neretvo.

Kot poroča hrvaški časnik Jutarnji list na svoji spletni strani, se je prometna nesreča zgodila na cesti med Jablanico in Mostarjem v BiH, natančneje v kraju Bijela. Avtomobil z Vinkovačkimi registrskimi tablicami, v katerem naj bi bilo pet mladih, je iz za zdaj neznanega razloga zapeljalo v reko Neretvo. Pri tem so se štiri osebe utopile, eni pa se je uspelo rešiti.

Kot pravi preživeli, je peterica z avtomobilom zapeljala s ceste v reko Neretvo. Samo on je uspel izplavati, ostali štirje naj bi umrli ujeti v avtomobilu.

Mladenič, ki je preživel, je v bolnišnici v Mostarju in je v šoku. Njegove navedbe, da so v Neretvi utonili štirje njegovi prijatelji, oblasti uradno zaenkrat ne morejo potrditi, saj avtomobila s trupli še niso našli, so za regionalno televizijo N1 pojasnili na Hercegovsko-neretvanski županiji.


Na prizorišču so policisti in gasilci. Vozilo naj bi že locirali, nahajalo naj bi se na globini 13 metrov, izvlekli pa ga še niso.

Kot poroča časnik Dnevni avaz, je policijo o nesreči obvestil nek moški, ki je slučajno pripeljal po cesti ravno v trenutku, ko je škoda trčila v drevo ob cesti in nato zapeljala v reko. V avtomobilu naj bi bili med drugim študentje univerze v Mostarju, ki so bili na poti domov na Hrvaško.