mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Otočec

Pijan razgrajal, povzročil nesrečo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.11.2012 12:16

Opit 19-letnik najprej razgrajal v lokalu na Otočcu, nato se je zaletel v ograjo. S kraja nesreče je pobegnil, policisti so ga izsledili, nakar je oviral tudi njih.

Novomeški policisti so bili v soboto nekaj po 21. uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu na Otočcu. Pijan kršitelj naj bi nadlegoval goste, se nesramno vedel do osebja in se odpeljal s kraja. V bližini lokala je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v ograjo, jo poškodoval in pobegnil.

Policisti so kršitelja izsledili in mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus. 19-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je odklonil preizkus in oviral postopek policistov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga pridržali.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov pa na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Zakon o pravilih cestnega prometa in Zakon o voznikih za omenjene kršitve določa globo v višini 2320 evrov in 18 kazenskih točk.