kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

Kraljica pin-upov iz 50 Odkrito.si

Srhljiva zgodba kraljice pin-upa

dragic 2 Ekipa24.si

Goran Dragić brutalno iskreno o svoji ...

Kronika Krško/Žužemberk

Po dveh tednih od pridobitve vozniške ostal brez nje zaradi alkohola

Piše: STA

Čas objave:
07.09.2021 15:58

Dobra dva tedna po tistem, ko je pridobil vozniško dovoljenje, je 34-letnik iz Škocjana spet ostal brez. Dolenjski policisti so ga namreč v petek zjutraj zalotili pri vožnji pod vplivom alkohola. Kot so navedli, mu je test pokazal 2,4 promila. Krški policisti so obravnavali opitega 37-letnika, ki je divjal po Krškem.

Policisti iz Dolenjskih Toplic so minuli petek nekaj pred 8. uro pri Osnovni šoli Žužemberk obravnavali 34-letnega voznika osebnega avtomobila iz Škocjana, ki so mu zaradi nezanesljive vožnje odredili preizkus alkoholiziranosti. Ta je pokazal 1,17 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku začetniku, ki je pridobil pravico voziti osebni avtomobil pred dobrima dvema tednoma, so prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu začasno vzeli vozniško dovoljenje.

Krški policisti pa so nekaj po 10. uri ustavili 37-letnega voznika iz Ljubljane, ker je divjal po Krškem, izgubil oblast nad vozilom, se zaletel v cestne robnike in pri tem poškodoval obe prednji pnevmatiki. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,65 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Za dve kršitvi cestnoprometnih predpisov je dobil plačilni nalog, prislužil pa si je tudi počitek v prostorih za pridržanje policijske postaje.