mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Krško/Črnomelj

Pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
14.06.2019 12:26

Včeraj, 18.30 ure, se je zgodila prometna nesreča v Dolenji vasi pri Krškem. Policisti PP Krško so opravili ogled in ugotovili, da so v prometni nesreči udeležena štiri vozila, nesrečo pa je povzročil 50-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v kolono treh vozil, ki so ustavila na cesti, ker je pred njimi voznik zavijal levo.

V nesreči se je lažje poškodoval voznik, v vozilo katerega je trčil povzročitelj in potnica v njegovem vozilu. Povzročitelj nesreče, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 1,04 miligramov alkohola. Policisti bodo 50-letnega voznika ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Črnomaljski policisti so med kontrolo prometa v Semiču v dopoldanskih urah ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 32-letni voznik, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,54 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.