Štatenbeg, Makole Svet24.si

Do usodnega DA brezplačno, lahko pa tudi ...

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 22.41.37 Necenzurirano

Ali Tomašič in Možina verjameta, da Zemlja ni ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

adam delius Ekipa24.si

Olimpija zahteva 2,5 milijona evrov za mladeniča,...

love, pamela Odkrito.si

Posiljena pri rosnih 12-ih ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Kronika

Pod vplivom prepovedanih drog

Piše: R.K.

Čas objave:
01.12.2022 09:03

Policisti PP Novo mesto so včeraj med kontrolo prometa v naselju Brezje nekaj po 8. uri ustavili voznika osebnega avtomobila Renault megane. Med postopkom so ugotovili, da 36-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Med postopkom so ugotovili, da 36-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili hitri test, ki je potrdil prisotnost prepovedanih drog. Avtomobil so mu zasegli, izdali plačilni nalog in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

V prometnih nesrečah lažje poškodovani voznica in potnica

O prometni nesreči na cesti med Otočcem in Ratežem smo bili obveščeni nekaj pred 12. uro. Policisti PP Novo mesto so ugotovili, da je 43-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila. Lažje poškodovano
voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Okoli 17. ure se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh vozil v Krškem. Policisti PP Krško so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 62-letna voznica, ki je odvzela prednost 67-letnemu vozniku. Reševalci so oskrbeli 76-letno potnico, ki se je v nesreči lažje poškodovala. Policisti so povzročiteljici nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.