Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Nm

Pogovor s pestmi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.11.2012 08:55

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 43 nujnih primerih. 28- letnik, ki je bil pijan, se je s pestmi "pogovarjal" z žensko in moškim...

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 43 nujnih primerih. Obravnavali so dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in dve prometni nesreči, v katerih je nastala materialna škoda. Posredovali so zaradi 14 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in pridržali kršitelja, ki se kljub ukazom policistov ni pomiril. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, požara, povoženja divjadi, zgostitev prometa in ovir na vozišču.


PROMETNA VARNOST

PROMETNI NESREČI V NOVEM MESTU

27. 11. nekaj pred 13.30 se je zgodila prometna nesreča na Seidlovi cesti v Novem mestu. policisti so opravili ogled in ugotovili, da je bil vzrok prometne nesreče nepravilno vključevanje v promet. 18-letna voznica osebnega avtomobila se je s parkirnega prostora vključevala v promet in ni spustila mimo avtobusa, ki je pravilno pripeljal po Seidlovi cesti. V avtobusu je bilo v času trčenja 30 potnikov, vendar nihče ni bil poškodovan. Policisti so povzročiteljici nesreče izdali plačilni nalog.

27. 11. ob 18.40 so bili novomeški policisti obveščeni o prometni nesreči na Ljubljanski cesti. 39-letna voznica osebnega avtomobila je v križišče zapeljala ob rdeči luči na semaforju in na prehodu za pešce trčila v 67-letnega pešca, ki je pravilno prečkal cesto. Pešec je bil v nesreči lažje poškodovan.


KRIMINALITETA

VLOMI IN TATVINE

V Novem mestu je nekdo iz kleti stanovanjskega bloka odtujil žensko in moško kolo.

Z dvorišča stanovanjske hiše v okolici Metlike je nekdo odtujil bakren del kotla za žganjekuho.

V okolici Metlike je neznanec vlomil v garažo stanovanjske hiše in iz odklenjenega avtomobila odtujil denarnico z gotovino in dokumenti.



JAVNI RED IN MIR

V KRŠKEM PRIDRŽAN KRŠITELJ

Krški policisti so bili 27. 11. nekaj pred polnočjo obveščeni o pretepu v Straži pri Raki. Ugotovili so, da so se v zasebnem prostoru sprle tri osebe. 28-letni pijan kršitelj je udaril moškega in žensko. Kljub ukazom policistov ni prenehal s kršitvami, zato so mu odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.