kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

Kraljica pin-upov iz 50 Odkrito.si

Srhljiva zgodba kraljice pin-upa

dragic 2 Ekipa24.si

Goran Dragić brutalno iskreno o svoji ...

Kronika

Pogrešajo Roka Dobravca z Drske

Piše: R.K.

Čas objave:
21.02.2023 08:24

Včeraj nekaj pred 21. uro so bili policisti obveščeni, da svojci pogrešajo 50-letnega Roka Dobravca z Drske v Novem mestu. Policisti PP Novo mesto so takoj pričeli z zbiranjem obvestil in aktivnostmi za njegovo izsleditev.

Po do sedaj zbranih obvestilih se je pogrešani 20. februarja po 14. uri po vsej verjetnosti odpravil s kajakom veslat na reko Krko. Običajno je kajak naložil na voziček in ga peljal do vstopnega mesta v Irči vasi, od koder je največkrat veslal v smeri proti Ločni.

Že v poznih večernih in nočnih urah so izvajali številne aktivnosti za njegovo izsleditev. Policisti so pregledovali širše območje s pomočjo policijskega helikopterja in peš. K sodelovanju so pozvali tudi gasilce, ki so na čolnu pregledovali reko Krko. Pogrešanega niso našli in z aktivnostmi nadaljujeo tudi danes. Policisti peš pregledujejo oba bregova Krke, pri iskanju sodelujejo tudi vodniki službenih psov. Ponovno bodo pregledovali območje s pomočjo policijskega helikopterja in drona. Pri iskanju bodo tudi danes sodelovali gasilci s čolnom. 

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem ali opazili kanu, da to takoj sporočijo na številko 113. Prav tako naj policistom sporočijo, če so ga opazili včeraj med veslanjem po Krki.