Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matej zemljic_fofo saso svigelj (2) Njena.si

Skrito v raju: Takšni ljudje so ljubi Mateju ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika

Pogumen 25-letnik

Piše: R.K.

Čas objave:
02.09.2022 13:35

Na delu avtoceste med Kronovim in Dobruško vasjo, kjer je en vozni pas zaprt zaradi preplastitve vozišča, je omejitev hitrosti določena na 80 km/h. 25-letnemu vozniku kombiniranega vozila je bila ta hitrost včeraj prenizka, zato je opozarjal po omejitvah vozeče voznike z dolgimi lučmi, potem pa jih kar obvozil po odstavnem pasu.

Voznika so ustavili na Čatežu in mu med drugim odredili preizkus alkoholiziranost, ki je pokazal rezultat, zaradi katerega je bilo bolj jasno, od kod dodaten pogum za neupoštevanje omejitev hitrosti in objestnost med vožnjo – 0,21 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Napisali so mu plačilni nalog.

V Mokrem Polju je zvečer 24-letna voznica osebnega avtomobila v ovinku izgubila nadzor nad vozilom, zapeljala v obcestno ograjo, nato pa v potok. Ni se poškodovala, pa tudi prisotnosti alkohola policisti niso ugotovili.

Na cesti Makute – Ljuben je okoli desete zvečer obležal vinsko utrujen 63-letnik, ki ni bil preveč dojemljiv za zunanje dražljaje. Policisti so ga pospremili do njegovega začasnega bivališča, z njim se bodo resneje pogovorili naknadno.