Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Ljubljana

Policija išče očividce

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.12.2012 13:02

Policija poziva očividce prometne nesreče v Zasavju, v kateri so umrli trije udeleženci, da pokličejo eno izmed telefonskih številk policije.

Na glavni cesti Litija-Zagorje se je v petek popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri so umrli trije udeleženci. Policisti so ugotovili, da je 28 letni voznik osebnega vozila VW Golf vozil iz smeri Litije proti Zagorju.

Med vožnjo je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti najprej zapeljal na levo stran vozišča, kjer je najprej trčil v varnostno ograjo, nato pa s prednjim delom v nasproti vozeče tovorno vozilo znamke Mercedes, katerega je vozil 31 letni voznik.


Zaradi posledic silovitega trčenja so v prometni nesreči umrli voznik osebnega vozila ter njegova sopotnika. Tretji sopotnik pa je utrpel hude telesne poškodbe.

Policija zato naproša vse, ki so bili ali priča prometne nesreče ali, ki so pomagali pri reševanju in nudenju pomoči udeležencem (pred prihodom policije, še zlasti voznik BMW-ja z nemško registracijo), naj pokličejo na eno izmed telefonskih številk policije: intervencijsko 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana tel. Št. 015838820.