zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Kronika Ljubljana/PU Ljubljana

Policija išče očividce dveh prometnih nesreč v Ljubljani

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.05.2016 11:00

Policisti iščejo očividce dveh prometnih nesreč v Ljubljani. Gre za prometni nesreči, ki sta se zgodili v petek v križišču Štajerske in Dunajske ceste in 20. maja na Osterčevi ulici, pri čemer je voznik opel astre oplazil peško. Ta je pri tem padla.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je v petek okoli 17.25 ure v križišču Štajerske in Dunajske ceste voznik peugeota vozil iz smeri Trzina proti rondoju Tomačevo in v križišču z Dunajsko cesto domnevno zapeljal v križišče pri rdeči luči v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno levo zavijal voznik golfa.

Pred trčenjem je v križišče pri zeleni luči po navedbah voznika golfa zapeljal neznani voznik belega peugeota kabrioleta, ki se je za trenutek ustavil na Dunajski cesti, nato pa odpeljal naprej proti Obvozni cesti.

Policisti obravnavajo tudi prometno nesrečo, ki se je zgodila 20. maja okoli 13.20 ure na Osterčevi ulici v Ljubljani, v kateri sta bila udeležena peška in neznani voznik sive opel astre.


Voznik je pri vožnji po Osterčevi ulici oplazil peško, ki je hodila po desni strani vozišča, in pri tem padla. Voznik je po trčenju ustavil in peški ponudil prevoz domov, v kar je privolila, saj ni kazala vidnih telesnih poškodb. Udeleženca sta se razšla, ne da bi si izmenjala podatke. Pozneje je očitno ugotovila, da se je v nesreči lahko poškodovala.

Za razjasnitev okoliščin obeh nesreč policija naproša vse očividce, še posebej pa voznika belega peugeota kabrioleta in starejše sive opel astre, naj se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana ali pokličejo na telefon 01 583 88 20, na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.