jelincic monika selitev gp4 Svet24.si

FOTO: Tako se je Zmago znebil Monike in njenih ...

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

Jana Morelj Svet24.si

VIDEO: Jana Morelj se je ustrašila, da bi njena ...

snežne verige Svet24.si

ABC snežnih verig: četudi jih jutri morda ne ...

božič Dobra karma

Magdalena : "Ko to berete, vedite, da vam ...

la popsi 1 Njena.si

Obraz Pop TV v veselem pričakovanju

nada Njena.si

Življenjska bitka gospodarice Nade

Kronika Novo mesto

Policisti prijeli vlomilca

Piše: PU Novo mesto/A.D.

Čas objave:
08.07.2019 20:21

Policisti Operativno komunikacijskega centra PU Novo mesto so 7. 7. ob 20. uri prejeli obvestilo, da je v Škocjanu nekdo vlomil v prodajalno. O dogodku so takoj seznanili vse policiste na terenu. Policisti PPP Novo mesto so na podlagi prvih zbranih informacij v Škocjanu izsledili in prijeli 17-letnega osumljenca.

Med preiskavo je bilo ugotovljeno, da je mladoletnik razbil stekla treh vrat v prodajalni in ukradel 271 zavojčkov tobačnih izdelkov, 66 pločevink piva in več vžigalnikov. Z vlomom in tatvino je povzročil za več kot 11.000 evrov škode. Policisti so mu vse ukradene predmete zasegli in jih vrnili osebju prodajalne. Osumljenca so odpeljali na policijsko postajo, po zaključeni preiskavi pa ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Vlomi in tatvine
S strehe objekta pri Gornji Težki Vodi je med 4. 7. in 7. 7. nekdo ukradel okoli 15 m2 bakrene kritine in povzročil za 2000 evrov škode.

Z dvorišča prodajalne v Novem mestu je v noči na 5. 7. nekdo z dveh novih avtomobilov ukradel platišča s pnevmatikami. Škode je za okoli 5000 evrov.

V Brezovici pri Mirni je 5. 7. nekdo vlomil v parkiran osebni avtomobil in ukradel športno torbo z dokumenti, oblačili in denarjem. Lastnika je oškodoval za 200 evrov.

V naselju Pod Trško goro je neznanec v noči na 5. 7. neznanec iz stanovanjske hiše ukradel električno kolo znamke Scott bele barve. Storilec je ključe vrat našel pred vhodo