mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Metlika, Črnomelj, Trebnje, Sevnica

Policisti v Metliki zasegli BMW, v Črnomlju pridržali nasilneža

Piše: PU NM

Čas objave:
23.06.2020 11:42

Na mejni prehod Metlika je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila s priklopnikom za prevoz osebnih avtomobilov. Policisti so opravili mejno kontrolo in med preverjanjem v schengenskem informacijskem sistemu ugotovili, da je na priklopniku natovorjen avtomobil, ki ga nemški varnostni organi iščejo zaradi zasega. BMW 640 D so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Črnomaljski policisti pridržali nasilneža

Včeraj nekaj pred 16. uro so policiste PP Črnomelj poklicali na pomoč iz okolice Črnomlja, ker naj bi pijan moški razgrajal po hiši in ogrožal družinske člane. Policisti so takoj odšli na kraj in ugotovili, da je 39-letni kršitelj, ki je bil očitni pod vplivom alkohola, vpil nad svojo mamo in staro mamo, ju žalil in razbijal pohištvo v hiši. Moški ni upošteval ukazov policistov in se ni pomiril, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin nasilnega ravnanja in bodo zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Poškodovan voznik osebnega avtomobila
Policisti PP Trebnje so bili 22. 6. okoli 6.30 obveščeni o prometni nesreči na cesti med Trebnjem in Mirno. Opravili so ogled in ugotovili, da je 22-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. Lažje poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti mu bodo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Na Logu ukradli žage

Z delovišča pri naselju Log na območju Sevnice je v noči na 22. 6. nekdo odtujil tri motorne žage znamke Stihl.