zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Kronika Novo mesto

Policisti zasegli 10 vozil

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.08.2015 07:57

Zaradi hujšega prekrška v cestnem prometu so policisti v minulih 24 urah zasegli 10 vozil na območju policijskih uprav Ljubljana, Celje, Maribor in Novo mesto. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali 2 voznika, enega na območju policijske uprave Murska Sobota in drugega na območju policijske uprave Celje.

Prometnih nesreč je bilo 94. 1 prometna nesreča s smrtnim izidom, 4 prometne nesreče s hudimi in 14 z lažjimi poškodbami. V preostalih 75 nesrečah je nastala le premoženjska škoda.

Na področju javnega reda in miru je bilo 87 intervencij na javnih krajih in 38 v zasebnih prostorih. Pridržani so bili 4 kršitelje javnega reda.

Med kaznivimi dejanji je bilo 34 tatvin, 27 vlomov, 18 poškodovanj tuje stvari, po 2 kaznivi dejanji nasilja v družini, grožnji, drzni tatvini, povzročitvi telesnih poškodb in 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami.

Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini je bil dvema osebama na območju policijskih uprav Maribor in Koper izrečen ukrep prepovedi približevanja.