hurgada, plaža Svet24.si

Morski pes je do smrti pogrizel še romunsko ...

šolar, šolarka Svet24.si

Fenomen slovenskega znanja: vsi odlični in vsi ...

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

dragic Ekipa24.si

Ste videli, slišali? Dragićev govor soigralcem v...

dejan-kontrec, nina-osenar Njena.si

Nina Osenar javnosti prvič pokazala sina

filip flisar monika vuk Ekipa24.si

Ločila se je od Flisarja - zdaj je slovenska ...

Kronika

Ponoči šest požarov

Piše: R.K.

Čas objave:
17.03.2022 07:29

V jugovzhodni regiji so gasilci ponoči šestkrat posredovali zaradi požara.

Ob 22.27 je na Trati, na Cesti na Trato in ob Rudniškem jezeru, vse v občini Kočevje, gorelo na travnikih. Gasilci PGD Kočevje so na prvi lokaciji pogasili okoli 200, na drugi okoli 1000 in na tretji okoli 2000 kvadratnih metrov suhe trave in podrasti.

Ob 21.13 je ob Cesti na Trato v Kočevju gorelo na travniku. Gasilci PGD Kočevje so pogasili okoli 500 kvadratnih metrov goreče suhe trave.

Ob 21.00 sta pri naselju Črmošnjice pri Stopičah, občina Novo mesto, goreli suha trava in podrast. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Stopiče so pogasili požar na površini okoli 3000 kvadratnih metrov.

Ob 20.59 je na Semiški cesti v Črnomlju gorela vsebina komunalnega zabojnika. Pred prihodom gasilcev PGD Črnomelj so požar pričeli gasiti policisti, gasilci pa so požar dokončno pogasili in pregledali zabojnik ter okolico s termovizijsko kamero.

Ob 18.00 sta pri naselju Vejar, občina Trebnje, gorela podrast in grmičevje. Gasilci PGD Trebnje in Račje selo so pogasili požar na površini okoli 200 kvadratnih metrov.

Ob 20.30 je v ulici Ob potoku v Novem mestu gorelo v gozdu. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar na površini okoli 2000 kvadratnih metrov.