požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Kronika Žužemberk, Prečna

Poškodovan motorist, poskus vloma

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.08.2015 17:06

Policisti so od zadnjega poročanja na interventno številko 113 prejeli 157 klicev, od tega je bilo 48 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije. Največ interventnih dogodkov je bilo iz področja kriminalitete in prometne varnosti.

Na Kajuhovi ulici v Brežicah so policisti dopoldne opravili ogled poskusa vloma v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah je neznanec okoli enajste ure dopoldne na silo vstopil v stanovanjsko hišo a ga je pregnal alarm. Odnesel ni nič je pa naredil za okoli tisoč evrov škode.

Lažje poškodovan voznik štirikolesnika

Okoli pol tretje ure popoldne se je na lokalni cesti Prečna – Ajdovec zgodila prometna nesreča med štirikolesnikom in osebnim avtomobilom. Novomeški policisti so ugotovili, da je 20-letni voznik štirikolesnika domnevno zaradi neupoštevanja desnega pravila povzročil prometno nesrečo. Alkohola policisti niso ugotovili ne pri vozniku štirikolesnika ne pri 56-letni voznici osebnega avtomobila. Voznik štirikolesnika so zardi bolečin v nogi z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Njegove poškodbe so lahke.

Lažje poškodovan motorist


V Brežicah se je nekaj po 18. uri zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist. Po prvih ugotovitvah policistov je prometno nesrečo povzročil 40-letni voznik osebnega avtomobila, ki je speljeval iz parkirišča ob vozišču in spregledal 44-letnega motorista, ki je trčil v zadnji del njegovega vozila. Motorista so odpeljali v bolnišnico, kjer so njegove poškodbe opredelili kot lažje.

V prometni nesreči hudo poškodovan voznik osebnega avtomobila.

Na relaciji Žužemberk – Bugdanja vas se je okoli pol osme ure zvečer zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami. Po zbranih obvestilih in prvih ugotovitvah ogleda je 52-letni voznik osebnega avtomobila po prehitevanja domnevno zaradi neprilagojene hitrosti nato v dvojnem ovinku izgubil oblast nad vozilom, zletel s ceste in se večkrat prevrnil. 52-letnika so s hudimi poškodbami glave odpeljali v bolnišnico.