andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Kronika

Poškodovan pri delu s traktorjem

Piše: R.K.

Čas objave:
15.11.2021 21:23

Ob 17.28 se je v ulici Staro sejmišče v Šentjerneju krajan poškodoval pri delu s traktorjem. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 17.27 sta na Tovarniški ulici v Krškem trčili osebni vozili. Gasilci PGE Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Krško so lažje poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.


Ob 17.16 se je v ulici Gotna vas v Novem mestu širil vonj po plinu. Gasilci GRC Novo mesto so zmerili koncentracijo plinov in skupaj z dežurnim delavcem Komunale Novo mesto ugotovili, da se je zlil bencin v kanalizacijski sistem. Gasilci so iz jaškov prečrpali okoli 20 litrov bencina, za dokončno sanacijo bodo poskrbeli dežurni delavci komunalnega podjetja.


Ob 16.26 so na Cesti Kozjanskega odreda na Senovem gasilci PGE Krško s strokovnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu, v katerem se je nahajala onemogla oseba.