Princ Harry, princ William Svet24.si

Tako slabi so odnosi med Williamom in Harryjem ......

himars Svet24.si

Bo to novo orožje, s katerim bodo Ukrajinci ...

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

kaja casar mm Ekipa24.si

Bi jo prepoznali?! Vroča slovenska nogometna ...

diana Odkrito.si

Škandali, ki bi jih kraljeva družina najraje ...

Luis Enrique 22 pm Ekipa24.si

Srce parajoče besede o umrli hčerki: Španski ...

Kronika

V Beli krajini poškodovana voznica, voznika pridržali

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
17.02.2020 13:56

Črnomaljski policisti so bili 14. 2., nekaj pred 12. uro, obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Črnomlju. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 73-letna voznica, ki je v križišču odvzela prednost 19-letnemu vozniku.

Lažje poškodovano voznico so reševalci odpeljali v bolnišnico. Zaradi kršitve cestno-prometnih predpisov ji bodo policisti izdali plačilni nalog.

Voznika pridržali
Policisti PP Metlika so med kontrolo prometa v Gradacu, 15. 2. v večernih urah, ustavili voznika osebnega avtomobila, ki sprva ni upošteval svetlobnih in zvočnih signalov, s katerimi so ga ustavljali. 22-letni voznik avtomobila znamke Mercedes, ki je bil očitni pod vplivom alkohola, je odklonil preizkus alkoholiziranosti, policistom ni hotel izročiti dokumentov, odrinil je policista in poskušal zapustiti kraj. Zoper njega so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov in kršitev javnega
reda in miru so mu izdali plačilni nalog, o odklonu preizkusa alkoholiziranosti pa bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.