Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kronika Novo mesto

Poškodovani pešec in dva kolesarja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.04.2016 10:48

Na območju Policijske uprave Novo mesto so se včeraj zgodila tri prometne nesreče, v katerih so bili poškodovani pešec in dva kolesarja.

Krški policisti so včeraj okoli 12. ure obravnavali prometno nesrečo v Veliki vasi pri Krškem.  64-letni kolesar je vozil po levi strani vozišča in trčil v avtomobil, ki ga je vozil 59-letni voznik. Kolesar je po trčenju padel in se lažje poškodoval.

Včeraj okoli 19.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v okolici Novega mesta. Ugotovili so, da je mladoletni voznik kolesa z motorjem trčil v otroka, ki je nenadoma prečkal vozišče. Lažje poškodovanega pešca so oskrbeli v bolnišnici. Policisti so še ugotovili, da je mladoletnik vozil neregistrirano kolo z motorjem, na katerem je prevažal drugega otroka, med vožnjo pa ni uporabljal varnostne čelade. Očetu mladoletnika in lastnici kolesa z motorjem so zaradi številnih kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.


Med krajema Križaj in Cerklje ob Krki pa se je zgodila prometna nesreča včeraj okoli 16. ure. 32-letni kolesar naj bi v ovinku izgubil oblast nad kolesom, padel in se lažje poškodoval. Poškodbe noge in rok so mu oskrbeli v novomeški bolnišnici.