ukrajinski vojak Svet24.si

Na Putinovi televiziji spregovoril o ruskem ...

balkon Svet24.si

Mlada družina iz okolice Celja bi zaradi napake ...

sds Necenzurirano

To so financerji SDS iz državnega gospodarstva

DRU20220509_6ZZ4410 Reporter.si

Reporter se mi včasih zdi celo boljši od Mladine...

arlington police Ekipa24.si

Policija brez milosti do Luke Dončića! Poglejte,...

Nika Zorjan Njena.si

Poročna pravljica Nike Zorjan

luka doncic Ekipa24.si

Srbi so Luki Dončiću pripisali, da igra kot ...

Kronika Brestanica, Krško, Šmihel

Povzročil prometno nesrečo in grozil policistom

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
03.03.2021 09:47

Včeraj nekaj po 18. uri so bili krški policisti obveščeni o prometni nesreči med Sotelskem in Brestanico, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila s pripeto prikolico povzročil prometno nesrečo in odpeljal s kraja. Takoj so pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev in pobeglega voznika našli pri Sotelskem.

Kršitelj je ob prihodu policistov poskušal peš pobegniti, vendar so ga prijeli in obvladali. Ves čas postopka je 41-letni moški žalil policiste in jim grozil, da jih bo ubil. Osumljencu, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja, so odvzeli prostost in ga pridržali, ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Zaradi povzročitve prometne nesreče vodo uvedli hitri postopek.

Krški policisti prijeli tatove

Policisti PP Krško so bili okoli 11. ure obveščeni, da naj bi v prodajalni v Krškem neznanci odtujil več kosov oblačil in pobegnili. Na podlagi opisa so 29-letno osumljenko in dva otroka izsledili in jim zasegli ukradena oblačila. Otroka so predali staršem in o dogodku seznanili pristojni center za socialno delo. Zoper 29-letno osumljenko bodo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine.Poskus vloma
Med 28. 2. in 1. 3. je v Krški vasi nekdo poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V objekt mu ni uspelo vstopiti, z vlomom pa je povzročil za okoli 200 evrov premoženjske škode.

Predvajanje glasne glasbe
Policisti PP Novo mesto so bili nekaj pred 20. uro obveščeni o motečem predvajanju glasne glasbe v Šmihelu. Takoj so odšli na kraj, vzpostavili javni red in mir in 66-letnemu moškemu zaradi kršitve izdali plačilni nalog.