katerina tikhonova Svet24.si

Putinovo hčerko "dobili" v Nemčiji. Neverjetno, ...

volodimir zelenski Svet24.si

Zelenski vrača udarec Kissingerju

nkbm_bobo Necenzurirano

Povezave z Rusi ogrožajo madžarski prevzem Nove ...

tonin tank blato Reporter.si

Tonin zmanjšuje slovenske kontingente v mirovnih ...

bojkic 1 Ekipa24.si

Grozljivo! Član slovenskega prvoligaša brutalno ...

David Urankar Odkrito.si

David Urankar: »Z ekipo že komaj čakamo na ...

simon rožman Ekipa24.si

Senzacija! Simon Rožman zapušča Celje, ...

Kronika Novo mesto

Povzročitelj odpeljal s kraja nesreče

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
05.03.2019 10:04

Novomeški policisti so bili sinoči nekaj pred 20. uro, obveščeni o prometni nesreči v semaforiziranem križišču v Ločni, kjer naj bi eden izmed udeleženih voznikov po nesreči odpeljal s kraja.

Na podlagi opisa vozila so policisti pobeglega voznika izsledili. Ugotovili so, da je nesrečo povzročil 35-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v križišču izsilil prednost 51-letnemu vozniku. Po trčenju je 35-letni voznik kraj nesreče zapustil in nadaljeval z vožnjo. Policisti so povzročitelju nesreče zaradi
suma vožnje pod vplivom alkohola odredili strokovni pregled in mu zaradi kršitev izdali plačilni nalog.

Tatvina 

V Vavti vasi je med 3. 3. in 4. 3. nekdo s strehe objekta ob stanovanjski hiši ukradel okoli dvajset metrov bakrenih žlebov.

Nezakoniti prehodi državne meje in poskusi izmika mejni kontroli
Nekaj po 19. uri je na mejni prehod Obrežje na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila. V tovornem delu so našli
državljana Afganistana, ki se je skrit med tovorom skušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Črnomaljski policisti so v bližini krajev Vukovci in Sinji vrh izsledili in prijeli šest tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Trije državljani Palestine so zaprosili za mednarodno zaščito in so jih odpeljali v azilni dom. Dva državljana Sirije in državljana Maroka pa bodo predali hrvaškim varnostnim organom.