Ana Klašnja in Miha Krušič Svet24.si

Ana Klašnja se je razšla z dolgoletnim partnerjem

joe biden cepljenje koronavirus Svet24.si

Biden se je že cepil s tretjim odmerkom

hrvaška policija1 Svet24.si

Zagreb pretresel nov zločin: Željko odšel na ...

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

Mlekuž Odkrito.si

To se je zgodilo predsedniku Sindikata policistov ...

peter vilfan Ekipa24.si

ŽALOSTNI Peter Vilfan! Neverjetno, kako je usoda ...

Kronika

Povzročitelju nesreče zasegli avto

Piše: R.K.

Čas objave:
28.07.2021 10:38

Policisti Policijske uprave Novo mesto so včeraj intervenirali v 67 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 213 klicev.

Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Metliki so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov. Posredovali so zaradi 22-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari
in tatvin. Posredovali so zaradi požara, iskanja pogrešane osebe, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

PROMETNA VARNOST

Povzročitelju nesreče zasegli avtomobil
Policisti PP Metlika so bili nekaj po 15. uri obveščeni o prometni nesreči v Metliki. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 58-letni voznik kombija s prikolico, ki je ob vožnji vzvratno trčil v parkiran avtomobil znamke Toyota. Povzročitelju nesreče, ki nima veljavnega
vozniškega dovoljenja, so kombi zasegli, mu izdali plačilni nalog in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI

Nezakonito prestopili državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Črnomlja izsledili in prijeli 14 državljanov Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.