Kiki Rahimovski Svet24.si

Zadnje Akijeve besede sinu Kristijanu

jose vasquez Svet24.si

Serija dobitkov se je zaključila z jackpotom

pošta, carlow Svet24.si

Z mrtvecem pod roko zakorakala na pošto in ...

janez jansa pl4 Reporter.si

Janša kuha žabe: nihče od politikov ne sme ...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Se bo Indira Ekić v Slovenijo vrnila zaročena?

lampic Ekipa24.si

Poleti gola, zdaj pa v takšni OPRAVI!!! Vroča ...

Kronika Sevnica

Poziv morebitnim oškodovancem in očividcem prometne nesreče v Sevnici

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
09.03.2020 13:19

V nedeljo, 8. 3. ob 17.18 uri, so bili sevniški policisti obveščeni, da v zdravstvenem domu oskrbujejo moškega, katerega naj bi v Naselju heroja Maroka v Sevnici zbil avto. Ob prihodu na kraj prometne nesreče pri križišču za Hraste so policisti ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila Renault twingo celjskih registrskih oznak zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil Škoda fabia.

Po trčenju je voznik twinga zapeljal še na pločnik, kjer je trčil v 20-letnega pešca in ga poškodoval. Po trčenju so voznik twinga in trije potniki v njegovem vozilu pobegnili s kraja nesreče. Policisti so tri pobegle, stare med 24 in 26 let izsledili in prijeli. Vsi so bili pod vplivom alkohola, na twingu so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu avtomobilu, v vozilu pa so prevažali manjšo količino snovi, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. Po prvih ugotovitvah naj bi voznik twinga zelene barve celjskih registrskih oznak, še pred povzročitvijo nesreče z nevarno vožnjo ogrožal več pešcev, ki so prečkali cesto na bližnjem prehodu za pešce, prav tako naj bi ogrožal tudi voznike drugih osebnih avtomobilov. Prosijo vse, ki so bili zaradi ravnanja voznika ogroženi in vse, ki bi nesrečo videli ali o okoliščinah karkoli vedeli, da to sporočijo policistom na telefonsko številko 07 816 18 00 ali se zglasijo na Policijski postaji Sevnica.