900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Brežice/Novo mesto

Poziv voznici, udeleženi v prometni nesreči v Brežicah

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
12.02.2019 10:43

Brežiški policisti so bili obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči, v kateri naj bi bila udeležena kot peška. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov se je nesreča zgodila včeraj okoli 9. ure, ko je ženska prečkala cesto izven prehoda za pešce na cesti Bratov Cerjakov.

Vanjo naj bi trčila voznica osebnega avtomobila, ki je pripeljala iz centra Brežic in zavijala na Prečno pot.
Voznica se je po nesreči ustavila in peški ponudila pomoč, vendar je ta pomoč odklonila. Zaradi razjasnitev vseh okoliščin nesreče policisti prosijo voznico, udeleženo v prometni nesreči, da se zglasi na Policijski postaji Brežice ali pokliče na telefonsko številko 07 466 03 00.

Kršiteljici zasegli avto

Črnomaljski policisti so 11. 2. nekaj po 7. uri med kontrolo prometa v Semiču ustavili voznico osebnega avtomobila Renault clio, ki sprva ni upoštevala svetlobnih in zvočnih znakov s katerimi so jo ustavljali. Med postopkom so ugotovili, da 27-letna voznica nima veljavnega vozniškega dovoljenja. V vozilu, poškodovanem po celotni karoseriji, je prevažala več oseb, kot je to dovoljeno, otroci pa niso bili zavarovani z ustreznim zadrževalnim sistemom. Vozila je neregistriran in nezavarovan avtomobil na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Zaradi številnih kršitev so ji izdali plačilni nalog, avtomobil zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. 

Poškodovan avto

Na parkirnem prostoru na Bizeljski cesti v Brežicah je v noči na 11. 2. nekdo razbil steklo osebnega avtomobila znamke BMW in poškodoval notranjost. Povzročil je za okoli 5000 evrov škode.

Nezakoniti prehodi državne meje
Policisti PP Krško so v kraju Oštrc izsledili in prijeli osem državljanov Alžirije, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.