Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika

Prehiter motorist padel in se hudo poškodoval

Piše: R.K.

Čas objave:
22.03.2023 10:25

Včeraj so policisti obravnavali so prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Včeraj okoli 16.30 se je zgodila prometna nesreča na cesti Novo mesto - Mirna Peč pri Hudem. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 40-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel in se hudo poškodoval. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu motor zasegli. O kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Poškodovan kolesar

Nekaj pred 16. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Žadovinek na območju PP Krško. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 42-letne voznica osebnega avtomobila, ki je odvzela prednost 82-letnemu kolesarju, ki je pravilno peljal po kolesarski stezi. Po trčenju je kolesar padel in se lažje poškodoval. Oskrbeli so ga v brežiški bolnišnici. Povzročiteljici nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.