mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Krško, NM, Brežice

Prevrnjeno vozilo, voda v kleti, drevje na cesti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.11.2012 18:34

Iz poročil Regijskih centrov za obveščanje smo izvedeli ...

Ob 6.42 je prišlo do prekinitve z električno energijo na območju občine Šmarješke Toplice. Delavci elektro službe so napako odpravili do 12.00 ure.

Ob 8.15 je na Belokranjski cesti v Novem mestu osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na streho. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, stabilizirali vozilo, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem in postavili vozilo na cestišče. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 9.25 so posredovali gasilci PGD Boštanj v kraju Dolenji Boštanj, občina Brežice, kjer so zaradi snegoloma odstranili veje in drevesa izpod mostu reke Mirne.

Ob 11. 31 je meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše Pod Trško goro, občina Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Novo mesto so izčrpali meteorno vodo iz kletnih prostorov.

Ob 12.38 je na gradbišču v naselju Gorenja Gomila, občina Šentjernej, prišlo do delovne nesreče. Poškodovanega delavca so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so pristojne službe.


Ob 15.34 so posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Cesti 4. julija, občina Krško, kjer se je pokvarilo dvigalo v katerem je bila ena oseba.

Ob 16.11 so posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Cesti 4. julija, občina Krško, kjer se je pokvarilo dvigalo v katerem je bila ena oseba.

Ob 16.57 voda ogroža stanovanjsko hišo in gospodarsko poslopje v kraju Čisti breg, občina Šentjernej. Gasilci PGD Šentjernej so v pripravljenosti in nadzorujejo višino vode.

Ob 17.39 so gasilci PGD Škocjan odstranili podrto drevje in veje na cesti Stara Bučka?Dole v občini Škocjan.